KWPN bruin - geb. 2012 - 1.69m

Catoki – Landor S – Corofino - Landgraf

 

Herakles is het voorbeeld van een modern sportpaard, hij is lichtvoetig, springt met veel reflexen en lijkt zeer veel vermogen te hebben. Daarnaast beschikt hij over een prachtig exterieur en laat hij zich fijn rijden. Alle ingrediënten die een topatleet dient te hebben zijn daarmee verenigd in deze Catoki zoon Herakles.
Vader Catoki liep zelf jarenlang succesvol op Grand Prix niveau. Moeder La Costa is een staatspremiemerrie van de vorig jaar overleden Landor S. La Costa is een goed ontwikkelde merrie die over veel ras en uitstraling beschikt en goed in het rechthoeksmodel staat. In de pedigree van La Costa zien we vervolgens het bloed van de invloedrijke hengsten Corofino en Landgraaf I.
Hengstencompetitie 2017/2018 Springen klasse M werd Herakles 3e in de finale en 2e in de eindstand.
Hengstencompetitie 2018/2019 Springen klasse Z, de 3e plaats voor de explosief springende Herakles in de eindstand met Kimberley Winsingh!

Dekgeld: € 1100,- excl., bij gust € 250,- excl.Herakles zal rustig verder worden opgeleid voor een carrière in de springsport en zal daarnaast via vers sperma beschikbaar zijn voor de fokkerij. Met zijn topkwaliteit zien we een grote toekomst voor deze beeldschone hengst. Herakles zal naast een mooi exterieur onder andere atletisch vermogen en reflexen kunnen toevoegen aan de fokkerij. Zijn galoppade beschikt over veel schakelvermogen en is lichtvoetig. Zoekt u een topatleet met een moderne uitstraling dan is Herakles een goede keus voor uw merrie.