Staat de hengst van uw keuze niet op onze site, alle andere S.W.S hengsten beschikbaar, o.a. De Watermolen, Team Nijhof, van Uytert , Enterbrook, Stal Zoer en DSC-Group.


Ook K.I. aan huis behoort tot de service mogelijkheden van ons bedrijf, in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

Condities

- Alle dekgelden zijn exclusief  B.T.W. , afdrachten en verendkosten. 
- Bij gust voor 1 oktober 2020 een gustverklaring opsturen naar ons en het KWPN.
- De verzendkosten van alle  SWS-hengsten worden doorberekend. 

- Diepvries- of vers sperma uit het buitenland worden per keer in rekening gebracht.
- Dekseizoen is tot 1 september 2020

- Het risico  van schade aan merries en veulens, op het station, tijdens vervoer en bij inseminaties, zijn geheel voor de eigenaar. 
- Paspoort en stamboekpapier meebrengen, of gegevens doorgeven bij de sperma bestelling. Het paspoort moet ten allen tijde bij de merrie aanwezig zijn, wettelijke regeling.
- De merrie moet gevacineerd zijn tegen influenza.
- Stalgeld: Merrie met veulen € 7,50 en merrie zonder veulen  € 6,00 per dag.
- De dierenartskosten zijn voor rekening van de merriehouder. Veterinaire begeleiding: H.Rutgers/ J.Stevens Delfzijl, de kosten zijn € 125, excl. voor het op voelen en scannen van uw merrie, de medicijnen worden apart berekend. Tevens de mogelijkheid voor embryotransplantatie.

- Voor 9 uur s'morgens uw bestelling doorgeven en voor buitenlandse hengsten de avond van tevoren. 

- Op ons bedrijf gelden de algemene voorwaarden van de Bond van KWPN hengstenhouders, zoals gedeponeerd bij Arrondisementsrechtbank te Utrecht.